Tengeri leves rizzsel

Tengeri leves rizzsel
Tengeri leves rizzsel

Hozzávalók a tenger gyümölcsei leves rizshez

 • 500 gr. a kagyló
 • 500 gr. a kagyló
 • 8 garnélarák
 • 400 gr. a szürke tőkehal
 • 75 ml. konyak
 • 1 hagyma
 • 2 sárgarépát
 • ½ póréhagyma
 • 150 gr. zöldborsó
 • 150 gr. rizs
 • Extra szűz olívaolaj 
 • Só (ízlés szerint)
 • Friss petrezselyem

Hogyan kell készíteni tenger gyümölcsei leves . A mai recept több, mint egy leves, annak neve ellenére, kulináris kiállítás, ahol a tenger a főszereplő.

Különösen az olyan országokban, ahol valamilyen part menti, a tengeri leves mindig az egyik kulináris javaslat. Hogyan lehet bármilyen típusú edény elkészítésében, ahol a hal és a tenger gyümölcsei, gondosan főttek, a főszereplők. Mint a hal és a tenger gyümölcsei leves , amit a blogunkban ma hozunk, finom változatot hozunk. A tenger gyümölcsei leves receptje nem lehet jobb.

Ez a fajta hal és tenger gyümölcsei receptek ötvözi a jó leves kényelmét egy edényben. Egy jó alappal, amely ízt és textúrát ad, pörkölt, ebben az esetben kagylóhéjú és rákfélék.

Ez egyszerű felkészülés, de időbe telik. Az anyagot és az ízeket tartalmazó húslevest kell kapnunk, és a halak és a tenger gyümölcseinek jó kezelése, hogy tökéletes eredményt érhessünk el. Zöldségek, szénhidrátok és fehérjék, egy ízletes étel formájában, méltó egy nagy étkezéshez, amivel királyok leszel.

Halétel leves elkészítése

 1. A kagylókat egy tálba helyezzük, melyet bőségesen sózott vízzel fedünk le. Hagyja őket pihentetni 2 órán át, amíg el nem távolítják a homokot és a szennyeződéseket. Elszívjuk, mossuk és tartalékoljuk őket.
 2. Távolítsuk el a tüskét a halból, és tartsuk meg a szürke tőkehalat és a tövis húsát, hogy elkészítsük a levest.
 3. Hámozzuk le a garnitúrákat, tartsuk húsukat az egyik oldalon, a bőrüket és a fejüket a másik oldalon.
 4. A kagylóhéjat jól mosjuk, hogy eltávolítsuk a homokot és a szennyeződéseket. Távolítsa el a szakadt szakállakat és héjakat.
 5. Egy edényben tiszta a kagylót. 1 ujj vizet és 75 ml-t adunk hozzá. a konyakot. Főzzük a kagylókat, amíg nyitnak. Vessük le a kagylókat, és távolítsuk el őket a héjuktól. Tegyük fel a húsleveset és tartsuk be.

Leves főzés és végső bemutatás

 1. Egy fazékban a garnélarák fejét és bőrét megrepedték. Hozzáadjuk a szürke tőkehal, a hámozott hagymát, egy csomó petrezselymet, és fedjük le a kagyló főzésével, amit lefoglaltunk. Töltse fel 800 ml-t. a vizet, és főzzük a húsleveset kb. 20 percig. Tegyük fel a húsleveset és tartsuk be.
 2. Egy serpenyőben a sárgarépát és a póréhagymát apróra vágjuk, körülbelül 15 percig. Hozzáadjuk a borsót és a rizst, és fedjük le a kész halállományt. Sóval és főzzük még 15 percig.
 3. Hozzáadjuk a szürketömeget vágott kockákhoz, tüskék vagy bőr nélkül, a garnélák és a kagyló már tiszta. 5 percig főzzük.
 4. Végül beépítjük a kagylókat, amelyeket lefoglaltak, oltottuk le a tűzről és aprított petrezselyemmel szórjuk meg.

Tálaljuk ezt a teljes és ízletes tengeri levest, nagyon meleg. Ez egy étel, sok ízű, egészséges, könnyű és nagyon tápláló. Az első kategória bármikor, mint a királyok.

Tippek és javaslatok egy tenger gyümölcsei leveséhez

 • Éppen ezért fontos, hogy készítsünk egy jó zöldségkamárt, melyet némi fűszerrel vagy gyógynövényzel szezonozhatunk, és minőségi alkohollal ízesíthetjük a levest.
 • Tudunk készíteni tengeri leves, szinte bármilyen hal vagy tenger gyümölcsei, hogy azt akarjuk, de igaz, hogy néhány alkalmasabb, mint mások.
 • A mai receptben kagylókat, kagylókat, garnélarákokat és szürke tőkehalat használtunk. Meg kell próbálnunk minél többet kihozni mindegyikből. Gondos főzés, nem szabad túl sok halat vagy rákot főzni, mivel minden textúrájával és ízével elveszítenék.
 • A recept elkészítéséhez hozzáadunk rizst. Ez a levest olyan krémszínűvé teszi, amely a folyékony zsír részét fogja képezni. Ez szinte egy étel, amit egyedülállóan fogyaszthatunk, mert a táplálék sokfélesége miatt az edényben leszünk.

Ne hagyja ki, hogy élvezze a hal és a tenger gyümölcsei recepteket a blogon. Ne hagyja ki ezt a tengeri leves recept lépésről lépésre .

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.