Sajt torta spanyol módra. Finom ételek receptek.

Sajt torta spanyol módra. Finom ételek receptek.
Sajt torta spanyol módra. Finom ételek receptek.

Hozzávalók a sajttorta számára

  • 25 reggeli típusú keksz (kedvenc tippjeink)
  • 100 gramm vaj
  • 200 ml vagy 260 g. sűrített tej
  • 1 és a fele semleges zselatin Royal (15 g)
  • 300 g Philadelphia típusú krémsajt
  • 200 ml krémet összeszerelni
  • 2 evőkanál cukrot a krémhez
  • Forró vízzel hígítsuk a zselatint 300 ml-re.
  • 200 g burgonya lekvár vagy a kedvenc lekvár.

Könnyű sajttorta recept . Ez a torta volt az első, amelyet 12 évesen készítettem anyámmal és húgommal.

Ez egy szuper egyszerű és olcsó sajtkakec , amelyet bárki készíthet, aki sütni tud a tésztát, előkészítése semmi különös, és biztosíthatom Önöket, hogy finom íze van, bizonyosan sokan már ismerik. Ezenkívül nincs szükség sütésre az elkészítéséhez, és ez egy sajt recept, ami nagyon könnyű, és nagyon gazdaságos összetevők.

desszert receptek között  megtaláljuk az ókori Görögországban a sajttorta első rekordját. Bár a történelem e torta kezdődik: „ Marcus Porcius Caton , ” írta a recept vallási célt „ libum és placenta ”, hogy a placenta recept legjobban hasonlít a jelenlegi egy , de volt ez a desszert az egész világon híre William Lawrence of Chester (1872 New York) olyan módszert hozott fel, hogy a sajtot hasonlítsa a francia sajthoz, Neufchatelhez. Bizonyára ez a " Philadelphia " nevéhez fűződik, hogy 1912-ben James Kraft a világ minden részében kereskedelmi forgalomba került.

A sajtkrém a világ egyik leggyakoribb desszertje, és talán az egyik legrégebbi, amelyben különböző tejtermékeket használ. Talán az amerikai Cheesecake vagy a NY Cheesecake , vagy  a sült kekszek  a blogon. Azok, akiknek a különleges textúrájuk van, sűrűbbek és sok tejsavó ízűek, amelyek emlékeztetnek a  házi süteményekre , egy életre.

Ez a klasszikus recept vagy klasszikus sajttorta a legegyszerűbb recept, amit megtalál, mert vegyes és kész. A sajtkenyér sikeres elkészítéséhez minőségi szamócát adtam hozzá , de a lekvárt vagy lekvárt (ahogyan a videóban) is tetszik, sok változatot, barackot, epret, bogyót, keserű narancsot , a mangó, a körte, a citrom ... a gyümölcs a sajtgyártás szövetségese.

A másik trükk ennek desszert borítékban zselatin semleges , akkor lehet kapni bármelyik bolt vagy a bizalom, ő marad a pontos textúra. Mivel nem fogod használni a sütőt, az egyetlen dolog, amire szüksége van a tortán, hogy felkészítse az egyik napról a másikra. Kb. 10 órát kell a hűtőszekrényben tökéletessé tenni, és a legfontosabb dolog az, hogy szereted a sajtot.

A sajtkenyér alapjának elkészítése

  1. Megolvasztja a vajat (használjuk a mikrohullámú sütőt, gyorsabb). A darálás grind cookie-kat (de volt egy mosogatórongy dobott 25 cookie-kat, és csomagolja majd áttörjük egy kanállal, vagy valami nehéz nem olyan finom, de ugyanazt a cél szolgálja), és adjuk hozzá a olvasztott vajat.
  2. Vegyük a vaj és a sütemények keverékét, és terítsük át egy nagy, kivehető formára. A háttérbe szorítjuk a kanállal vagy az ujjával. Bemutatunk a hűtőben, miközben elkészítjük a sajtkrémt.

A sajtkrém krém előállítása

  1. Egy tálban bemutatjuk a Philadelphia sajt két kádját. Add hozzá a sűrített tej felét és keverje össze a keverővel.
  2. A legbonyolultabb lépés a zselatin-probléma. Ürítse ki a Royal neutral jelly csomag csomag tartalmát egy száraz tálban. 300 ml vizet (1 üveg és fél kb.) Hideg vízből. Különítsünk el egy csészét és adjuk hozzá a zselatinhoz.
  3. A maradék vizet egy serpenyőbe tegyük a forró vízbe (vagy közvetlenül a mikrobe 2 percig). Távolítsuk el és öntsük a vizet a tartályba, ahol a zselatin maradt.
  4. A teljes feloldódásig eltávolítjuk. Keverjük össze a tejszínes sajttal és a maradék sűrített tejzel (a feledtetett edény fele). A keveréket enyhén keverjük, hogy homogén és csomók nélkül legyen.
  5. Szereljük a krémet. A legjobb tanács, hogy minden összetevő hideg. Ellentétben a habzóval (szobahőmérsékleten), a krémet hidegen kell használni. A krém, a cukor és a tartálynak frissnek kell lennie a hűtőszekrényből. Verjük meg a cukrot és a krémet a rudakkal, amíg kompakt. Biztosítom, hogy a hideg trükkje tökéletes.
  6. Keverjük össze a tejszínhabbal a sajtkeverékkel, de lassan. Fából vagy szilikonból készült spatulát használunk úgy, hogy a krém nem esik le.
  7. Kiveszük a tartályt a sütőalapból a hűtőből, és dobjuk a krémsajtot. Három órával visszatérünk a hűtőszekrénybe.

Az elakadt borítás előkészítése és szerelése

  1. Ha már lekvárt már sokkal jobb. A nyáron szederet készítettem, ami finom volt, de ezúttal málnával és áfonyával keveredik. A 2 nagyon gazdag, válassza ki a legjobban tetszik.
  2. Tegyünk egy almot a lekvárt vagy lekvárt és 2 evőkanál vizet. Gyengéden felmelegedjen, amíg meg nem jelenik a szirup. Távolítsuk el a tűzről, és ugyanabban a tartályban, ahol a sajtkenyér már hideg, egyenletesen dobjuk a szirupot. És még néhány órára a hűtőszekrénybe, nagyon hidegnek kell lennie a kóstolóhoz.
  3. Ezt a tortát tejszínhabbal, kedvenc fagylaltunkkal vagy jó kávéval vagy teával kísérhetjük.

És itt vannak kedves barátaid, egy finom sütemény jó áron és mindenek felett nagyon egyszerű. Ne hagyj ki semmilyen részletet ezzel a lépcsőzetes előkészítéssel a könnyű sajtkrémek receptjén .

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.