Mandáj mártással finom receptek és ételek.

Mandáj mártással finom receptek és ételek.
Mandáj mártással finom receptek és ételek.

Hozzávalók a tengeri halak mandulamártásban

 • 1,5 kg Monkfish farok vagy 1 közepes monkfish (frissen vagy fagyasztva, tetszés szerint)
 • 5 leves kanál tele őrölt mandulával
 • 3 gerezd fokhagymát
 • 1 nagy hagyma
 • Friss apróra vágott petrezselyem
 • Liszt tésztához (4 evőkanál)
 • 150 ml fehérbor
 • 500 ml halállomány
 • Só és fekete bors (vagy fehér) frissen őrölt (ízlés szerint)

Hogyan készítsük el a mártást a mártással . Gyermekként mindig megkértem a halak farkát, emlékszem, hogy a nagyanyám mártásban tartotta a bevont szürketőke vagy a monkfish farkának a farkát. A szájam víz csak gondolkodik rajta.

Ma egy csodálatos hal receptet javaslom sáskahalmal, kenyérrel és mártással, egy mandula mártással. Vettem monkfish farkát, hogy készítsen egy receptet, amit a nagymamám készített, amikor az unokák elmentek a házába, mindannyian szerettük a sáskás farkát, és mindig is nagy fájdalmat érez, hogy tetszett nekünk.

De ma felkészítem ezt a halat egy jó barát fiára, azt mondhatnám, hogy ez nem az egyik hülyeséges gyerek, akit mindannyian szeretnénk. De biztos vagyok benne, hogy a monkfish farok nem fognak meghiúsulni, és örömmel fogjuk őt enni a halat. Ha felnőtteket is eszel. Vásárolhatsz egy kis vagy közepes tengeri halacskát és néhány monkfish farkát, különben kicsik lesznek.

A blog akkor láttam, hogy én vagyok nagy rajongója a ez a hal, akkor ettől a tatár , pörköltek egy   ördöghal sült egy  ördöghal dió mártással , és kapsz egy kis ízelítőt a 10 pontot, hogy egy jó  rizs ördöghal . Lehet, hogy ez a hal a kocsonyás hús távol csontok teszi egy falat nagyra a konyhában, és szájpadlás, tökéletes a kisebbeket vált otthoni szereti eszik halat. Szép tenger gyümölcsei ízűek, rendkívül különlegesek, kompakt és különösen ízletesek. A tökéletes módja annak, hogy meghódítsa a vendégeit.

Mielőtt elkészítené a monkfish mártással

 1. Az előző éjszaka lehúzták a sárkányhalat, vagy a hûtõben az egész ménhalat.
 2. Ha fagyasztott hal, olvassa fel a sertéshús farkát a tartály nélkül a hűtőben, ha lehetséges. Ezt egy rácsos tartályban tesszük úgy, hogy a leolvadási gyümölcslevek külön legyenek.
 3. Az egyik napról a másikra történő kiolvasztás a legjobb, de ha sietünk, akkor gyorsan leolvadhatunk hideg vízzel. Soha ne meleg vizet, mert előfőzte a halat, és utána nehéz lenne.
 4. Ha felolvasztottuk, tisztítsuk meg a monkfish farkát, eltávolítva a húst ragasztott füleket. Ne feledje, hogy ez a hal sok vizet szabadít fel. Szükséges tehát minden lehetséges vizet eltávolítani, segíthetünk egy konyhai törlőkendővel vagy papírral.
 5. Borsot és lisztet adunk a sertéshús farkának.
 6. Alacsony serpenyőben extra szűz olívaolajat tettünk. Meleg és barna a monkfish farok. Ha készen állnak, kivesszük őket és tartalékoljuk őket.

Monkfish előkészítése mandulamártásban

 1. Szeleteljük a hagymát egy jó késsel. A másik lehetőség számunkra, hogy nagyon kicsi darabokra van szükségünk, a csempekeverőhöz. Így szinte semmi mártást nem kapunk, csak az ízét.
 2. A sütés maradványait eltávolítjuk a sütőtökből, és ugyanabban az olajban a hagymát barnára helyezzük. Tésztát készítsen fokhagymával és petrezselyemmel. Hozzáadjuk a sofrito-hoz hagymával, keverjük, és hagyjuk, hogy közepes lángon főzzük.
 3. Amikor aranyos, adj hozzá a földi mandulát, és folyamatos kevergetéssel egy percig párolja. Hozzáadjuk a fehér bort, és jól kevergetjük, hagyjuk csökkenteni.
 4. Ehhez a recepthez, ha van egy költségvetésünk, és friss ménhalat használunk, jó húslevesetkészíthetünk . Felkészítjük a fejre, a zselatinis bőrre, a hátsó vágásokra és a csontjaira. És ezzel az értékes folyadékkal könnyű mandulás mártást készítünk.
 5. Ez adja a tányérnak a maximális ízét, anélkül, hogy a halakat kiemelné. Kövesse a videó lépéseit, hogy otthoni füstöt készítsen, és arról, hogy mit tudsz befagyasztani más receptekhez.

A monkfish végső elkészítése és bemutatása mártásban

 1. Ezután öntsük a halállományt. Távolítsa el és hagyja, hogy a közepes hõmérsékleten 7 percen keresztül csökkenjen.
 2. Adjuk hozzá a monkfish farkát, és hagyjuk őket összekeverni a mandulamártással. Mindent együtt főzünk 6 vagy 7 percen át a közepes hőség közepette. Távolítsa el a hőtől, és azonnal tegyen egy nagy tálba vagy edénybe.
 3. Helyezzünk egy kis mandulas szószot az alapra, a monkfish darabokra, majd egy kis petrezselymet és őrölt mandulát megszórjuk az utolsó platingen.
 4. Ne felejts el egy jó kenyeret, ez a mártás botrány. A többi mártást egy mártáshajóban lehet elfogyasztani, ízletes. Az asztalnál!

Ne hagyja ki, hogy élvezze a hal és a tenger gyümölcsei recepteket a blogon.

Láthatja a monkfish lépésről lépésre készült receptjét az almaburkában .

Tanácsok és ajánlások

 • A legjobb idő a monkfish megszerzéséért április és május hónap, de ahogy mindig azt mondom, ne felejtsd el a fagyasztott halat.
 • Mind az íze, mind az ára, mindenkinek örülni fog, és folytatjuk olcsóbb konyháinkat.
 • Ezenkívül a fagyasztott halak megakadályozzák az anisakis fertőzést. Ennek a parazitának a kiküszöbölése érdekében célszerű a halak befagyasztása 5 napig, ha háztartási hűtőszekrény.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Volt már valaha dugulása otthon vagy a munkahelyén? Abban az esetben ha igen tudhatja, hogy nagyon drága egy szolgáltatás. A piacon nagyon sok szakember van aki vagy ért a duguláselhárításhoz vagy nem. Olyan nincs, hogy kicsit ért hozzá valaki vagy közepesen. Vagy lefolyik a víz, vagy nem? Ugye nincs más lehetőség! Mint minden gyorsszolgálat szolgáltatásnak az árai nagyon ingatagok, van akinél csillagászati és van akinél kevésbé magas. Ez függ éppen az időjárástól vagy a napszaktól vagy, hogy éppen mennyit dolgozott aznap a szaki és van e kedve dolgozni. A duguláselhárítás fix áron nem ilyen cég, nekünk több szakemberünk van és megyünk ha kell!

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynükség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynükség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.


Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.