Mandáj mártással finom receptek és ételek.

Mandáj mártással finom receptek és ételek.
Mandáj mártással finom receptek és ételek.

Hozzávalók a tengeri halak mandulamártásban

 • 1,5 kg Monkfish farok vagy 1 közepes monkfish (frissen vagy fagyasztva, tetszés szerint)
 • 5 leves kanál tele őrölt mandulával
 • 3 gerezd fokhagymát
 • 1 nagy hagyma
 • Friss apróra vágott petrezselyem
 • Liszt tésztához (4 evőkanál)
 • 150 ml fehérbor
 • 500 ml halállomány
 • Só és fekete bors (vagy fehér) frissen őrölt (ízlés szerint)

Hogyan készítsük el a mártást a mártással . Gyermekként mindig megkértem a halak farkát, emlékszem, hogy a nagyanyám mártásban tartotta a bevont szürketőke vagy a monkfish farkának a farkát. A szájam víz csak gondolkodik rajta.

Ma egy csodálatos hal receptet javaslom sáskahalmal, kenyérrel és mártással, egy mandula mártással. Vettem monkfish farkát, hogy készítsen egy receptet, amit a nagymamám készített, amikor az unokák elmentek a házába, mindannyian szerettük a sáskás farkát, és mindig is nagy fájdalmat érez, hogy tetszett nekünk.

De ma felkészítem ezt a halat egy jó barát fiára, azt mondhatnám, hogy ez nem az egyik hülyeséges gyerek, akit mindannyian szeretnénk. De biztos vagyok benne, hogy a monkfish farok nem fognak meghiúsulni, és örömmel fogjuk őt enni a halat. Ha felnőtteket is eszel. Vásárolhatsz egy kis vagy közepes tengeri halacskát és néhány monkfish farkát, különben kicsik lesznek.

A blog akkor láttam, hogy én vagyok nagy rajongója a ez a hal, akkor ettől a tatár , pörköltek egy   ördöghal sült egy  ördöghal dió mártással , és kapsz egy kis ízelítőt a 10 pontot, hogy egy jó  rizs ördöghal . Lehet, hogy ez a hal a kocsonyás hús távol csontok teszi egy falat nagyra a konyhában, és szájpadlás, tökéletes a kisebbeket vált otthoni szereti eszik halat. Szép tenger gyümölcsei ízűek, rendkívül különlegesek, kompakt és különösen ízletesek. A tökéletes módja annak, hogy meghódítsa a vendégeit.

Mielőtt elkészítené a monkfish mártással

 1. Az előző éjszaka lehúzták a sárkányhalat, vagy a hûtõben az egész ménhalat.
 2. Ha fagyasztott hal, olvassa fel a sertéshús farkát a tartály nélkül a hűtőben, ha lehetséges. Ezt egy rácsos tartályban tesszük úgy, hogy a leolvadási gyümölcslevek külön legyenek.
 3. Az egyik napról a másikra történő kiolvasztás a legjobb, de ha sietünk, akkor gyorsan leolvadhatunk hideg vízzel. Soha ne meleg vizet, mert előfőzte a halat, és utána nehéz lenne.
 4. Ha felolvasztottuk, tisztítsuk meg a monkfish farkát, eltávolítva a húst ragasztott füleket. Ne feledje, hogy ez a hal sok vizet szabadít fel. Szükséges tehát minden lehetséges vizet eltávolítani, segíthetünk egy konyhai törlőkendővel vagy papírral.
 5. Borsot és lisztet adunk a sertéshús farkának.
 6. Alacsony serpenyőben extra szűz olívaolajat tettünk. Meleg és barna a monkfish farok. Ha készen állnak, kivesszük őket és tartalékoljuk őket.

Monkfish előkészítése mandulamártásban

 1. Szeleteljük a hagymát egy jó késsel. A másik lehetőség számunkra, hogy nagyon kicsi darabokra van szükségünk, a csempekeverőhöz. Így szinte semmi mártást nem kapunk, csak az ízét.
 2. A sütés maradványait eltávolítjuk a sütőtökből, és ugyanabban az olajban a hagymát barnára helyezzük. Tésztát készítsen fokhagymával és petrezselyemmel. Hozzáadjuk a sofrito-hoz hagymával, keverjük, és hagyjuk, hogy közepes lángon főzzük.
 3. Amikor aranyos, adj hozzá a földi mandulát, és folyamatos kevergetéssel egy percig párolja. Hozzáadjuk a fehér bort, és jól kevergetjük, hagyjuk csökkenteni.
 4. Ehhez a recepthez, ha van egy költségvetésünk, és friss ménhalat használunk, jó húslevesetkészíthetünk . Felkészítjük a fejre, a zselatinis bőrre, a hátsó vágásokra és a csontjaira. És ezzel az értékes folyadékkal könnyű mandulás mártást készítünk.
 5. Ez adja a tányérnak a maximális ízét, anélkül, hogy a halakat kiemelné. Kövesse a videó lépéseit, hogy otthoni füstöt készítsen, és arról, hogy mit tudsz befagyasztani más receptekhez.

A monkfish végső elkészítése és bemutatása mártásban

 1. Ezután öntsük a halállományt. Távolítsa el és hagyja, hogy a közepes hõmérsékleten 7 percen keresztül csökkenjen.
 2. Adjuk hozzá a monkfish farkát, és hagyjuk őket összekeverni a mandulamártással. Mindent együtt főzünk 6 vagy 7 percen át a közepes hőség közepette. Távolítsa el a hőtől, és azonnal tegyen egy nagy tálba vagy edénybe.
 3. Helyezzünk egy kis mandulas szószot az alapra, a monkfish darabokra, majd egy kis petrezselymet és őrölt mandulát megszórjuk az utolsó platingen.
 4. Ne felejts el egy jó kenyeret, ez a mártás botrány. A többi mártást egy mártáshajóban lehet elfogyasztani, ízletes. Az asztalnál!

Ne hagyja ki, hogy élvezze a hal és a tenger gyümölcsei recepteket a blogon.

Láthatja a monkfish lépésről lépésre készült receptjét az almaburkában .

Tanácsok és ajánlások

 • A legjobb idő a monkfish megszerzéséért április és május hónap, de ahogy mindig azt mondom, ne felejtsd el a fagyasztott halat.
 • Mind az íze, mind az ára, mindenkinek örülni fog, és folytatjuk olcsóbb konyháinkat.
 • Ezenkívül a fagyasztott halak megakadályozzák az anisakis fertőzést. Ennek a parazitának a kiküszöbölése érdekében célszerű a halak befagyasztása 5 napig, ha háztartási hűtőszekrény.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Virágok ültetése, nevelése:

  virágok alapjai blog

  A virág egy olyan élőlény ami már az emberiség előtt jócskán létezett és miután az emberiség eltűnik még utána is megmarad. Virágot, ültetni, nevelni nagyon nehéz! Nem csak annyiból áll, hogy fogunk 2kg földet és beledobjuk a magot és máris kész egy életre a virág ültetés és nevelés. A virág ugyan olyan élőlény mint bármi más attól, hogy nem tud beszélni és jelezni a problémáját egyértelműen még érez és törődni kell vele. Weboldalunkon a virágok alapjai blog oldalunkon bemutatjuk a virágok 6 növények nevelésének módjait lépésről lépésre.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Duguláselhárítás Pest megyében jó áron!

  Volt már valaha dugulása otthon vagy a munkahelyén? Abban az esetben ha igen tudhatja, hogy nagyon drága egy szolgáltatás. A piacon nagyon sok szakember van aki vagy ért a duguláselhárításhoz vagy nem. Olyan nincs, hogy kicsit ért hozzá valaki vagy közepesen. Vagy lefolyik a víz, vagy nem? Ugye nincs más lehetőség! Mint minden gyorsszolgálat szolgáltatásnak az árai nagyon ingatagok, van akinél csillagászati és van akinél kevésbé magas. Ez függ éppen az időjárástól vagy a napszaktól vagy, hogy éppen mennyit dolgozott aznap a szaki és van e kedve dolgozni. A duguláselhárítás fix áron nem ilyen cég, nekünk több szakemberünk van és megyünk ha kell!

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynükség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynükség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.


Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.