Krémmel töltött sült rúd

Krémmel töltött sült rúd
Krémmel töltött sült rúd

Hozzávalók krémmel töltött sült répaszeletekhez

 • Összetevők a ládákhoz: 500 gr búzaliszt
 • 1 tojást
 • Napraforgóolaj
 • cukor
 • víz
 • A süteménykrémhez: 500 ml teljes tej
 • 100 g cukrot
 • 6 tojást
 • 40 g keményítőt vagy kukoricakeményítőt
 • Vanília lényeg (opcionális)

Hogyan készítsünk süteményt süteményekkel töltve . A tejszínnel töltött rántott rákok Galícia egyik legtipikusabb desszertjei, különösen a belső tér, a Ourense és a Lugo.

Ez az egyik olyan desszert recept, amely általában nem hiányzik a pártokban és minden olyan esetben, amikor a család összegyűlik. Minden kifogás tökéletes ahhoz, hogy az asztalhoz tálcát túljusson a tálcákkal, és oszd meg őket egy élénk chat közepén. Mindig kávé likőr , édes bort vagy forró csokoládét.

Ez a recept hasonlít a többiekhez, amelyek a blogban vannak, bár a tészta különbözik a sült rudaktól Carballiño-tól . Azt mondanám, hogy hasonlóak a csokoládéval töltött kádokhoz , bár van némi változata. Ennek a receptnek a elkészítéséhez nagyon egyszerű összetevőket kell használni, mindazokat, amikkel mindenkor rendelkezünk.

Ez nem egy bonyolult recept, de időt vesz igénybe (mindkettő nád, mint a puding hidegnek kell lenniük abban az időben a töltés őket , hogy nem giccses) és a türelem. Mert a süteménykrém megfelelő állagúságához folyamatosan keveredni kell.

Annyi bizonyos, hogy az eredmény, keverjük össze összeroppant a külső és a finom textúra a puding , megéri azt !

A tészta elkészítése és a dobozok gördülése

 1. Szórja le a formákat liszttel úgy, hogy a formázás könnyű legyen, és a közelben hagyjuk őket.
 2. Megverjük a tojást, apránként hozzáadunk 200 ml-t. hogy jól keverje és tartalékoljon.
 3. Egy sütő tálcán vagy egy nagy edényen tegye fel a lisztet, és szórja meg egy teáskanál sót. A kezek segítségével egy lyukat készítünk a liszt közepén, hogy a többi összetevőt befogadjuk.
 4. Öntsön 2 evőkanál cukrot és 2 napraforgóolajat e lyukba. A verte tojást vízzel is dobjuk.
 5. Elkezdtük a lyuk tartalmát körkörösen egy villa segítségével keverni, a kis lisztet kis falattól kezdve a tésztához.
 6. Egy pár lisztet terítünk egy pultra, helyezzük a tésztát, és kb. 15 percig gyúrjuk, amíg egyenletes és egyenletes labda van.
 7. A henger segítségével kiterjesztjük a tésztát, amíg csak két vagy három milliméter vastag kört kapunk. Három centiméter széles szalaggal vágjuk hosszában egy késsel.
 8. Vegyünk egy penészt, és elkezdünk dobni a hegyről (biztosítva, hogy ne hagyjunk lyukat); minden fordulattal részben fedjük az előző körzetet, és amikor elérjük a penész száját, levágjuk a felesleges tömeget. A hosszabb szalagokkal két nád van.

A sütés sütése

 1. Húzza meg néhány ujjnyi napraforgóolajat egy nem tapadós serpenyőben, és amikor forró, süsse meg a botokat mindaddig, amíg aranybarna mindkét oldalon.
 2. Egy fedett konyhai papírforrásra viszik őket, hogy felszabadítsák a felesleges olajat. Nagyon óvatosnak kell lenni, mert a formák belsejében forró olaj lehet, és könnyen mozgatható vele.
 3. Miközben a cañas hűvös, a süteménykrémt előkészítjük.

A süteménykrém elkészítése . A sült kancsók végleges bemutatása

 1. Egy csészében dobjuk a 40 gr-ot. a kukorica lisztet és fedjük le egy kis tejet. Mindaddig keverjük, amíg jól keveredik.
 2. A maradék tejet melegítsük fel egy serpenyőben, néhány evőkanál vanília-esszenciával
 3. Egy tálban összekevertünk egy kézi rúddal 6 tojássárgáját. A tojásfehérjét korábban cukorral elválasztva, egyenletessé váljon. A tejben hígított kukoricalisztet apránként keverjük.
 4. Amikor a tejet felforraljuk, távolítsuk el és melegítsük fel.
 5. Miután a tej meleg volt, kis adagba öntjük a tálba, miközben a botot keverjük.
 6. Öntsük a keveréket a sütőbe, és helyezzük közepes lángon. Folyamatosan kevergetve addig, amíg meg nem sűrül, és elérte a kívánt konzisztenciát.
 7. A krémet egy tányérra helyezzük, és átlátszó fóliával fedjük le úgy, hogy ne csiszolja le, hagyja kihűlni.
 8. Tésztahéj és hideg krémet használva (így a tészta nem lágyul). Töltsük meg a dobozokat egyszer meg nem formázva, tálcába helyezzük őket. Megszórjuk egy kis cukorral vagy jeges cukorral és menjünk.

Már van egy hosszú élettartamú desszertünk, amellyel élvezhetjük a családdal vagy meghívhatunk barátait ... Bár töltöttük őket süteménykrémmel, megtalálhatjuk őket a csokoládéval vagy tejszínhabbal töltött blogon is . Így van az íze!

Ne felejtsd el élvezni az összes finom desszertet desszert receptünkben . Kövesse nyomon a töltött kádasok albumának lépését .

Tippek néhány sült pörkölt canes

 • Ennek a receptnek a mennyisége körülbelül 24 csészét ad (attól függ, hogy mennyire feszül a tészta).
 • Csak tartsd észben, hogy ha nincs elég penészgombák lesz szükség desmoldando. Tisztítása a felesleges olajat a penész és a gördülő tésztát csíkokra folyamatosan kimerüléséig.
 • Az egyetlen különleges dolog, amire szükségünk van a desszerthez, formák (általában kúposak). Noha könnyű megtalálni őket, bármelyik boltban megveheti őket egy sütés szekcióban.
 • A tésztát ezek körül forgatják, és a sütés után a tésztát tészta táskával töltik fel. Használhatunk egyet egy bizonyos szájjal vagy használhatjuk azokat a kényelmes eldobható ujjakat.
 • Egyszerűen finom, egymás után esnek, biztosítom.
Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.