Házi csirkehúsleves Sanyol módra

Házi csirkehúsleves Sanyol módra
Házi csirkehúsleves Sanyol módra

Hozzávalók a házi csirkehúshoz

 • 1 hagyma
 • 1 póréhagyma
 • 1 burgonya
 • 1 db sütőtök
 • 2 sárgarépát
 • 1 csirkehéj
 • 1 csirkemell
 • Friss petrezselyem
 • Só és fekete bors (ízlés szerint)
 • 1 babérlevél
 • 2,5 liter víz

Hogyan készítsünk csirkehúsot otthon. A házi leves nekem egyfajta luxus. Ez talán a  recept csirke több vigye haza, vagy egy esős napon, első minőségű vagy mint tökéletes vacsora, hogy a kanapén, és nézni egy epizód a „Game of Thrones”.

Kétségtelenül ízletes helyreállító, sőt, erőforrásként szolgál, hogy gazdagítsa előkészületeinket a konyhában. Ne gondoljon arra, hogy ritka összetevőket tartalmazó nehéz receptről beszélek, egyáltalán nem. Valójában ez egy szuper egyszerű és hagyományos recept, amely megfelel a klasszikus sült csirke. Semmi sem különösebb, mint egy házi készítésű ételnek. Egy recept, amely egyenesen visszaadja a gyermekkoromat.

Az a recept, amelyet ma hozok neked, az anyám által mindig elkészített húslevél, amely részben úgy ad nekünk, mintha ez egy konzerv , és amely részben más készítményekre volt fenntartva. Sok receptben főzünk, minden pörkölt és pörkölt, beleértve a jó házi levest is, különbséget tehet egy gazdag étel és egy finom étel között.

Ezért, amikor elkezdem elkészíteni egy jó húslevest házi csirke, amit majd tartani a tégelyekben vákuum, vagy a fagyasztó. Tudom, hogy van egy minőségi szekrény hátterem a napi ételemhez. És hogy képes vagyok arra, hogy igénybe vegyem a kamrámat, és a raktár egy részét is behozzák a pörkölyömbe, és ez verhetetlen pontot jelent számukra.

Csirke leves elkészítése

 1. Az összes összetevőt egy fazékbe tettük és vízzel fedjük le. Két lehetősége van a házi csirke jó húslevélkészítésének idején.
 2. Használhatjuk az egész életet egy serpenyőben, vagy választhatunk a modernségre, és használhatunk egy gyors edényt vagy egy expressz potot. Tehát mentünk egy kis időt.
 3. Ha egy gyors edényt használunk, hagyjuk, hogy 3 percig főzzük, miután felmegy a második gyűrűre, 20 percig. Kikapcsoljuk és hagyjuk kihűlni, amíg kinyitható.
 4. Ha a hagyományos módszert választjuk. Főzzük a serpenyőben az összes hozzávalót egy és fél óra vagy két óra alatt.
 5. Miután a húsleves készen van, megtörjük és hagyjuk kihűlni. Ha nagyon hideg lesz akkor, amikor eltávolíthatjuk a felszínén kialakult zsírt.
 6. Ez egy meglehetősen könnyű és kevés zsírtartalmú húsleves, így ezt a lépést el lehet távolítani.
 7. A csirkehúst egy másik készítményhez lehet fenntartani.
 8. Azt is használja, hogy összeomlott a húslevesben, néhány finom tésztával, leves formájában.

Azt is tároljuk konténerekben, hogy használjuk a pörköltek. Általában befagyasztom 250 ml-es edényekbe. hogy bármilyen készítményre legyen szüksége.

Az ászt a hüvelyben, ha háziasát akarsz, és tudod, hogy a fagyasztóban tiszta arany van.

Láthatja ezt a lépést lépésről lépésre, hogyan készítse el ezt a receptet a csirkehúsleves számára,  és hogy tökéletes legyen.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.