Galíciai pot = Hagyományos pörkölt

Galíciai pot = Hagyományos pörkölt
Galíciai pot = Hagyományos pörkölt
Galíciai pot = Hagyományos pörkölt

Hogyan készítsünk galíciai potot ? A római idők óta ismert, hogy a galíciai leves revitalizálja test és lélek, felemelő és adja meg a szárnyak, majdnem olyan, mint egy galíciai viagra, jóval azelőtt, a tiramisu , ... nos én clip komolyan. A galíciai pot igazolt teljesítmény a hideg ellen, biztosíthatom Önt , egy kis tányérral vagy tállal melegedni ezt a főzet, ha fúj ki, és feltámasztja a halottakat. A húsleves Grelos hogy én közölt ma egy kicsit mindent hoztam Galíciából a közelmúltban, egy kis babot, krumplit, egy szelet sárral Celtic sertéshús, fehérrépa zöldje és természetesen füstölt kolbász és sonka. Ebben az esetben laconeta (kisebb), luxus Ez egy jó étel a legelterjedtebb ételeknek és szerencsére az idő múlásával tart. Emlékszem, hogy Lucrezia nagymamám répa vagy káposzta levesét vagy fehérbabot evett vacsorázni, minden unokatestvérnek és húgomnak, a kérdéses csésze nélkül. Nem hagyja abba, hogy olyan lemez legyen, amely összegyűjti a legelterjedtebb galíciai konyhakertet, burgonyát, zöldséget. És kísértek, ha maradtak egy kis vágással, általában néhány sonkával vagy egy kis bordával. Ez a galíciai recept a mai napig ismertté vált, és most minden házban nagyon hasonlónak tűnik, de mindegyik ezt úgy alakította, hogy attól függően, hogy mi volt a kamrában. Hagyom el ezt a galíciai edényt, egy hagyományos pörkölt, amely sok energiát hoz, tartja a hőt nagyon jól, ideális ezekben a hideg napokban. Nagyon komplett recept, amely hüvelyeseket, zöldségeket és húsokat tartalmaz. Egy változatos és kiegyensúlyozott étel, lassú tűz esetén, derechupete!

A galíciai edény előkészítése

 1. Ennek az edénynek az elkészítése 48 órával kezdődik, mielőtt az asztalnál szolgálna, mivel ez a szükséges idő ahhoz, hogy a sonkát sózni lehessen, és optimális főzési pontján.
 2. A lakkot bőséges hideg vízben merítjük, amely teljesen lefedi, és ezt a vizet 8 óránként megváltoztatjuk. A recept előkészítésének előestéjén éjszaka a "lacont" megújított vízbe helyezzük (amely teljesen lefedi) egy nagy edényben, ahol főzni kezdjük.
 3. Tegye a babot egy serpenyőbe hideg vízzel, hagyja, hogy kb. 12 óra alatt áztassa őket.
 4. Ha a hagymának jobban konzisztenciát fogunk adni, áztatjuk a sózott sertés részeket: a fül, a farok, a sapka és a váll. A víz cseréje legalább egyszer (mint  a galíciai pörkölés ).
 5. Mielőtt elkezdené, csöpögje le az összetevőket és tartsa be. Tûzoltunk egy nagy edényt vízzel, kb. 5 literes. Hozzáadtuk az áztatott babot, a húsdarabot és egy apró darabot (mint egy mogyoró méret).
 6. Hagyjuk főzni közepes lángon másfél órán keresztül, habzó alkalmanként.
 7. Hámozzuk le a burgonyát, és vágjuk kockákra, pelyhekre vagy lamináltra, ahogy tetszik. Ezeket a kolbászt hozzáadják 10-15 percig a főétel főételétől, vagyis amikor a húsleves 1 óra és 20 percet vesz igénybe. Miután a főzési óra és fél óra eltelt, eltávolítjuk a húst. Fenntartjuk

A galíciai edény főzése, greló és végső bemutatása

 1. Mossuk le a grelót hideg vízben a csap alatt, és távolítsuk el a szárakat vastagabbra, a levelek lehetnek limp vagy a kissé sárga színűek.
 2. Azok számára, akik nem ismerik a grelo ízét, melynek bizonyos keserűsége van, 2 méteres előfehérítést adhat nekik. forrásban lévő vízben, amelyet később eldobunk.
 3. Ha nem szeretné, hogy erősen ízesítse, ajánlom, hogy fedezze le először, így tökéletes lesz az Ön számára. 20 percig főzni a burgonyát és a kolbászt, add hozzá a grelót, és főzzön további 10 percet.
 4. A burgonya pontját egy villa segítségével megvizsgáljuk. Itt az ideje, hogy kipróbáljuk a sót, és nézzük meg, szükség van-e rá, bár általában nem szükséges, mert a köncse és a krizantó ad neked egy olyan sót, amelyet nem távolítottak el az áztatásból.
 5. A húst és a chorizot kis darabokra vágjuk, és vezessük be a levest. Elveszítjük, hogy mindent összerakjunk.
 6. A végső tapintást az extra szűz olívaolaj csobbanásával végezzük. Ne feledje, hogy a húsleves több napot vesz igénybe, és a másodikból tökéletes, mert sokkal jobb ízeket találnak, gyakran azt mondják, hogy "tartanak".
 7. És ne felejtsük el, hogy ez a húsleves nagyon forró, általában egy étkezés során, vagy csak egy vacsorán. Egy jó sár a fűben tartja a hőt, és ideális konténer, hogy elvegye és Galíciában érezze magát.

Tálaljuk egy nagy csészében egy jó galiciai kenyérrel, ahogyan azt a faluban vettem.


 • Partnerünk:

  Lomtalanítás pikk-pakk:

  Lomtalanítás

  A szemét, lom nem szép látvány sehol sem még a szemét telepen sem. A lakásban vagy az udvaron főleg nem szép látvány és sajnos konfliktus okozó is. Kerülje el a konfliktusokat és kezdje meg a lomtalanítás-t, ne várja meg az évente egyszeri alkalmat mert az sem igazán ingyenes. A lomtalanítás nem olyan drága dolog mint egy költözés és sokan mégis kivárják és az udvaron vagy valamilyen tárolóban kivárják az alkalmat. Nem szép dolog!

 • Partnerünk:

  Kutyatartás szabályai és cuki kutya fotók:

  beugle

  A kutya az ember legősibb barátja ezt mindenki tudja. Viszont azt már kevesebben tudják, hogy a kutyák nem csak házőrzésre jók hanem gyógyító célokra is. Pl: a depressziót kifejezetten jól lehet kutyákkal kezelni, a vakvezető kutyákról nem is beszélve. A gyerekek kiskorukban döntik el magukban, hogy szeretni fogják e a kutyákat vagy sem. Sajnos sok esetben kiskorban nagy trauma éri a gyerekeket amit akár egész életük során nem tudnak feldolgozni és sosem lesznek kutyagazdik. A következő weboldalon: kutyatartás szabályai és menete mindent megtudhat ami a kutyákkal kapcsolatos.

 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Sofőrszolgálat Budapesten!

  Egy komoly sofőrszolgálatos cég

  Miért pont az Alexandra sofőrszolgálat? A válasz rendkívül bonyolult. Mint minden szolgáltatási szférában így nekünk is vannak versenytársaink. Minden cég ugyan azt nyújtja és mégis óriási különbségek vannak a a cégek között. Nem mindegy a hozzáállás illetve a munkakedv sem. Cégünk garantálja a jókedvet ha éppen sofőrt keres de ha éppen autót vagy buszt bérelne akkor az Alexandra sofőrszolgálatnál mindkettőt megtalálja méghozzá tisztán és tökéletes műszaki állapotban. Előfordulhat hogy lerobban az autó vagy nincs sofőr? Egy komoly sofőrszolgálatos cégnél természetesen ez nem történhet meg. Illetve az sem hogy balesetet okozzanak a sörőreink. Az ár miért ilyen eltér a Alexandra sofőrszolgálat-nál? Mint ahogy mondani szokás a minőséget meg kell fizetni. Ezzel ellentétben az Alexandra sofőrszolgálatnál az árak jóval alacsonyabbak mint a versenytársaké de mégis minőségi a szolgáltatás. Ha nem hiszi tapasztalja meg!  


Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.