Alma torta finom ételek receptek gyűjteménye.

Alma torta finom ételek receptek gyűjteménye.
Alma torta finom ételek receptek gyűjteménye.

Hozzávalók az Apple Pie-hez

  • 800 g alma
  • 2 tojást
  • 250 ml. teljes tej
  • 250 g. cukor
  • 120 g. liszt
  • 1 törött tésztával
  • 50 g eper vagy őszibarack lekvár
  • 1 evőkanál víz
  • Meglazítható szerszám 18 cm.

Hogyan készítsünk egy egyszerű almás pite-t . Ez a recept a desszert egyik olyan számtalan recept, akár a konyhák, amelyek felkészítik.

Talán, az almás pite és a puding , a mai recept az egyik leginkább hagyományos. Ma hozok neked egy klasszikus alma torta , nagyon olcsó, egyszerű és gyors előkészítés, alapanyagokkal, amit biztosan a konyhájához kapasz.

Ez a torta tökéletes azok számára, akiknek nincs sok ideje a konyhában, de akik időről időre nem bocsátanak meg egy házi készítésű desszertet, amelyet gazdag és magunk készítenek. Rövid idő alatt és minimális munkával elkészíthetjük ezt a süteményt. A törött tészta alapja , amelyet már használhatunk, és egy olyan egyszerű töltelék, mint az almák, a tej, a tojás, a cukor és a liszt, egy luxus tortát eredményez.

Az alma az egyik leggyakrabban használt gyümölcs az édességek elkészítéséhez és a sütemények elsajátításához. A receptek széles választéka, ahol az alma a főszereplő. Almás pite vagy almás pite, a pite angol alma , a almás pite puding és péksütemény , klasszikus francia torta recept almás tatin , egyszerű, és nem kevésbé ízletes süteményt alma és dió . Ezek a példák olyan sütemények, amelyekben az almát fő összetevőként használhatjuk.

Amint látod, a receptek széles választéka közül választhat, de talán a mai recept, a klasszikus alma torta az egyik leginkább ízletes és legegyszerűbb előkészítés, tökéletes egy finom falatozáshoz.

A klasszikus alma torta elkészítése

  1. Az almákat csak 1-re hámozzuk, amit később a torta díszítésére használunk.
  2. Az almát kockára vágjuk, eltávolítjuk a belső magokat, és tegyük egy nagy tálba.
  3. Tejet, cukrot és tojásokat adhat a tálba. A keveréket összetörjük a keverővel.
  4. Adja hozzá a szitált lisztet, és keverje újra a keverővel, amíg sima krém nélkül csomók.
  5. A lehúzható szerszám alapját sütőpapírral fedjük le. A papír megkönnyíti a munkát, amikor a süteményt egy tálra helyezzük.
  6. A szerszámot vajjal terjedtük el, és helyezzük a penész és a penész lapjait.
  7. Öntsük a keveréket a törött tésztára . Hámozzuk le és descorazonamos az alma, hogy mi van fenntartva, és mi helyezzük a vékony szakaszok köhögés a felület a torta. Fenntartjuk

Jam. Az alma torta sütése és végleges bemutatása

  1. Egy tálban jól összekeverjük a lekvárt a vízzel. A tortát, az alma szegmenseket festettük ezzel a keverékkel. Megszeleteljük a felesleges tésztát, amely kitölti a tölteléket, hogy legyen egy sima él.
  2. A 180 ° C-os korábban forró sütőben 60 percig sütjük a tortát. A felsõ tálcába a felsõ és a felsõ hõmérsékletet feltöltjük. Ha látjuk, hogy az alma túlságosan elborul, akkor a tortát alumínium fóliával fedjük le.
  3. Ezután eltünteti a sütőből a pite-t és hagyja, hogy megdermedjen, mielőtt feloldja.

Élénk vagy hidegben élvezhetjük, bármilyen módon finom lesz.

Bízom benne, hogy megpróbálja otthon csinálni. A klasszikus alma-torta lépésről lépésre láthatja az albumot.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.